En film om en dreng som går i skole på et andet sprog

http://www.immersionfilm.com/?fbclid=IwAR0owgcKR0EgKtHwk2yKBfvrHcv1jHiRVjgpnf67DpSEPXx7zXBzEIq7-yA
Ten-year-old Moises has just immigrated to California from Mexico. He doesn’t speak English, but he’s good at math, so he hopes to do well on his first math test in the USA.Using untrained child actors from public schools in the San Francisco Bay Area, “Immersion” plunges its audience into the visceral experience of a child who cannot understand his teacher. The film puts a human face on the debate about the education of English Language Learners. (fra filmens hjemmeside)

Se filmen her.

Se den gerne to gange.

Mens du ser filmen, noter, hvilke faktorer der spiller en rolle for Moises´ muligheder for deltagelse og læring i skolen. Brug den viden du allerede har om undervisning af flersprogede elever.

Du lægger måske mærke til, hvordan læreren bruger klasseværelset til at støtte elevernes læring? Eller du lægger måske mærke til, hvordan Moises oplever skolen i pauserne? Bare skriv – det er en brainstorm øvelse.

Kig i næste post for svar!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.