Ny artikel i FOKUS nr. 72: ”Mere virksomhedsrettet danskuddannelse til voksne udlændinge” – en meget kompleks sprogdidaktisk størrelse

I min artikel i FOKUS – på dansk som andetsprog fortæller jeg om en workshop til lærerne, som sidste år fandt sted på flere sprogskoler. Workshoppen har det formål – sammen med lærerne – at afsøge nye veje til at agere i en meget kompleks hverdag. Det kræver en ny sprogpædagogisk og -didaktisk ramme at tænke i. Formålet med denne artikel er at illustrere, hvordan sprogskolelærerens hverdag er en meget kompleks sprogdidaktisk størrelse, samt at foreslå en ny måde at tænke sprogpædagogik og -didaktik på – et multidimensionelt flersproget curriculum.

Du kan læse min artikel i FOKUS – på dansk som andetsprog nr. 72

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.