Medlem af NO!SE – Network of Independent Scholars in Education

I marts 2019 er jeg blevet optaget i NO!SE – Network of Independent Scholars in Education. NO!SE har samlet en række forskere i et bredt pædagogisk felt, der arbejder udenfor de etablerede universitetsrammer, med at producere og sætte viden i spil på tværs af den brede faglighed, vi repræsenterer.

Aldrig har jeg følt mig så velkommen, som det har været i NO!SE. Det at få lov at være med, har givet en enorm energi til at gøre og til at turde gøre. Det er bare så vigtigt at være en del af et meningsfuld fællesskab!

En kæmpe tak til alle NOI!SEre!

Du kan følge NO!SE via vores hjemmeside og via FB her: https://www.facebook.com/NOISEindependents/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.