Blog: Nordic-Baltic cooperation in adult education

Jeg har brugt nogle år på et projekt om nordisk-baltisk samarbejde på voksenuddannelsesområdet. Sammen med Antra Carlsen og Dmitrijs Kuļšs har vi fundet masser af materiale, som ikke kunne være med i den artikel, som udkom i tidsskriftet International Review of Education forrige år. Derfor udgav jeg en blog til al det materiale og en ekstra artikel, som projektet resulterede i. Her er link til bloggen Nordic-Baltic cooperation in adult education since 1991.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.