Academic writing by Pat Thomson

Hund fokus.PNGJeg vil gerne dele en rigtig god reference, som giver inspiration til skriveprocesserne, anbefalet af mine gode kolleger. Det er en blog, som Pat Thomson skriver for at dele hender erfaringer med at skrive og at hjælpe andre med at skrive. Jeg har fx i dag læst hendes indlæg om at skrive på flere tekster samtidig – so true …  Indlægget hedder “writing more than​ one thing at the same time – part one, connecting“. Jeg har tidligere haft stor glade af hendes artikel “writing a paper? what’s the angle?

Her er link til Pat Thomsons blog.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.