In Praise of Detours – Palgrave Studies in Creativity and Culture

At være med til at lave denne bog er det sejeste jeg har prøvet i academia! Er så taknemmelig for at have mødt Charlotte Wegener og Ninna Meier i Singapore i 2015. I bogen fortæller en række unge og erfarne forskere om deres forskningprocesser – alt det som ofte udelades, når vi præsenterer vores forskning. Vi fortæller også om, hvordan ideen til bogen opstod i en bus i Singapore… Vi deler vores refleksioner om forskning… om de omveje som der ofte skal til for at nå til målet… Det er en virkelig sej bog!

Bogen udkom sidste år og kan ses og købes på Palgrave Macmillans hjemmeside.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.