IB – Education for a better world

Bare kald mig Deputy Examiner Responsible for Danish ab initio

Jeg har i dag indgået et samarbejde med International Baccalaureate Organization med henblik på at udvikle sprogprøver for unge mennesker som lærer dansk som andetsprog. Det er en lille opgave som jeg vil kunne varetage ved siden af mine andre jobs.

Jeg tog den af ren begejstring for den internationale profil som International Baccalaureate har – og deres filosofi.

Tænk, at de mener, at alle elever SKAL tage et andetsprog.

Og ved I hvorfor?

Fordi de synes at man simpelthen bliver et bedre menneske af at kunne flere sprog!

Forestil jer min begejstring da jeg snakkede med den persons om står for rekruttering af eksamenskyndige!

En uddannelse på et højt niveau hvor man lærer uafhængigt af landendes politiske dagsordener, ved at lære at tænke og problemløse og forholde sig kritisk, ved at lære at være en del af lokalt og globalt samfund, ved at være nysgerrige, og dette på tre forskellige sprog!

Selvfølgelig vil jeg gerne være en del af det! Kan mærke, at den nationale dagsorden i det lukkede land er begyndt at trykke.

Jeg vil gerne ud i verden igen, jeg er jo trods alt et produkt af globalisering.

I kan selv læse om IB her: https://www.ibo.org/benefits/why-the-ib-is-different/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.