EAPRIL – European Association for Practitioner Research on Improving Learning

https://eapril.org/

I 2019 deltog jeg for første gang i en konference organiseret af EAPRIL – European Association for Practitioner Research on Improving Learning i Tartu, Estland. Min gode kollega Annette Hilton fra DPU fortalte mig om denne konference og dets særlige format. Det er nemlig en konference, hvor der mødes mange forskellige mennesker, som arbejder med udforskning af praksis på forskellige niveauer. Her kan du møde både etablere forskere og praktikere, som måske lige er begyndt at forske i egen praksis. Her møder man rigtig mange masterstuderende, som forklarer om deres praksisrelevante projekter gennemført på deres arbejdsplads. De får mulighed for at præsentere deres processer og resultater på lige fod med de etablere forskere, får feedback og god konstruktiv kritik som de kan tage med hjem og implementere i deres masterprojekter.

Rigtig god stemning og virkelig god idé – at fejre praksisrettet, praksisrelevant forskning udviklet af praktikere!

I år skulle vi have mødtes i Østrig, i Kufstein. Sure sokker det ikke var muligt. Men nu blev det alligevel til lidt konference. Jeg deltog i en lille zoom roudtable session, organiseret af Cloud 13 af EAPRIL netværket, hvor de unge forskere præsenterede deres projekter og modtog feedback.

Round tables on research / exploring practice-based researcher roles var overskriften. Jeg gik derfra med en klar idé om, at hvis/når jeg igen skal vejlede masterprojekter, så tager vi af sted sammen med de masterstuderende til denne konference.

Skriver du et masterprojekt og gerne vil præsentere din forskning for et positivt indstillet international gruppe af forskere i egen praksis, så lad os håbe vi kan komme af sted næste år. Samme sted, samme tid.

EAPRIL2021

November 24-26, 2021* in Kufstein (Tyrol), Austria

*pre-conference activities will already start on November 23, 2021.

The EAPRIL Conference taking place from November 23rd to 26th, 2021, in Kufstein (Tyrol), Austria, addresses the changing goals of our lifelong learners. Practitioner researchers are encouraged to have an in-depth dialogue regarding the opportunities provided through learning in the age of industry 4.0 and digitalisation in education.

Læs mere om konferencen og send din abstract!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.