Annotated Bibliography – made together

Et billede af en arbjdsplads, taget på hotel i Paris i forbindelse med et møde i forskningsnetværket om læring på arbejde – idéen
tilhører netværkets koordinator og grundlægger – Lynne Chisholm (1952 – 2005)

I mange år har jeg været medlem af et netværk – ASEM LLL Lifelong Learning Hub research network on workplace learning: http://asemlllhub.org/researchnetworks/workplacelearning/ . I forbindelse med en artikel, som jeg arbejder på, fandt jeg denne publikation – en hel særlig måde at arbejde sammen på i et forskningsnetværk. Ja, jeg har altid godt kunnet lide at finde og gå nye veje!

Publikationen er et resultat af mange måneders samarbejde i forskningsnetværket om læring på arbejde. Den indeholder en række abstracts om relevante publikationer om læring på arbejde – fra mange forskellige videnskabelige positioner og perspektiver. Den er unik, da den indeholder abstracts af flere publikationer, som ikke er oversat til engelsk. Den referer til litteratur på 12 sprog: Chinese, Czech, Danish, Dutch, English, French, German, Japanese, Latvian, Lithuanian, Malaysian, Thai.

Her er linket til

ANNOTATED BIBLIOGRAPHY Working places as learning spaces: contextualising lifelong learning in Asia and Europe.

Edited by Elina Maslo and Katharina Lunardon

With contributions from Bent B. Andresen, Jean Marie Barbier, Florence Tardif Bourgoin, Daiva Bukantaitė, Annegret Friedrichsen, Cecilie Bech Clausen, Valérie Cohen-Scali, Theo van Dellen, Helmut Fennes, Ina Heidekamp, Kenji Hirata, Karen Evans, Natasha Kersh, Maija Kokare, Monika Kubiliute, Yin Le, Corinne Lespessailles, Guibin Mu, Petr Novotný, Annette Ostendorf, Pier Paolo Pasqualoni, Chompoonuh K. Permpoonwiwat, Padma Ramsamy-Prat, Areeya Rojvithee, Elisabeth Saller-Kraft, Jian-Min Sun, Marie-Laure Vitali, Richard Wittorski, and Ruhizan M. Yasin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.