Nu med YouTube kanal “Sprogpædagogik for alle” – igennem en flersproget forståelse af sprog

På vej til konference mødtes jeg med Marija – en pige, som jeg så lære dansk på bare 6 måneder (Jeg var Marijas dansklærer tilbage i 2002). I dag er Marija succesfuld med sin egene online skole – og dertilhørende populære YouTube kanal “Deutsch mit Marija”.

Marija har inspireret mig gevaldigt her på det seneste, ikke mindst i forhold til hvad der kunne være meningsfuldt at bruge sit liv på i en post-DPU-karriere. Det er takket være Marijas coaching og opmuntring, at jeg i går lavede min egen YouTube kanal :-). Jeg sagde jo, at jeg gerne vil være Youtuber! :-). Der van meget i vejen for at lave denne kanal. Men Marijas motto “JUST START” gjorde det….

Så … velkommen til den første video på den nye YouTube kanal “Sprogpædagogik for alle”, hvis formål er at skabe refleksionsrum for sproglærere. Alle lærere der underviser i alle sprog på alle niveauer i uddannelsessystemet. Velkommen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.