Et projekt om problemløsning i sproglæring

For nogle år siden lykkedes det at overtale en sprogskoleleder til at engagere sig i et projekt. Vi søgte penge og vi fik penge! I dag faldt jeg over en prezi præsentation om dette projekt. Prezi om hvordan kursister lærer at skrive postkort.

Projektet hed “New Learners in the New Europe” og handlede om udvikling af opgaver til dansk som andetsprog, som var problembaserede. Vi brugte en teori om Thinking Approach som fundament. Projektet fik penge en ekstra gang, nu med overskriften “Problemløsningsopgaver for læring af dansk som andet- og fremmedsprog i transformative læringsrum”. Og her er link til produktet: http://www.ta-grammar.eu/da.html.

Tusinde tak til alle der deltog i projektet!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.